Orber

Orber er svært viktige for planetens oppstigning, ifølge Diana Cooper og Kathy Crosswell som har skrevet boka "Orber". Orbene gir oss en nøkkel til å oppnå høyere bevissthet for å få fart på oppstigningen. Orbene åpner deg slik at du kan ta imot de budskapene de bringer. I følge Diana og Kathy reagerer orber på fotografens bevissthet. Hvis hjertet ditt er åpent og du svinger på en femtedimensjons frekvens, kan du ta orbebilder. Orber finnes overalt, dag og natt, men det er lettere å filme dem om natten når det regner. Hvorfor ikke bruke et digitalt kamera, åpne hjertet, kalle på englene, begynne å knipse bilder og se hva som skjer?

Jo flere mennesker som stiger opp, jo enklere er det for andre å følge i deres fotspor. I vår tid er det mange kloke vesener som har inkarnert for å vandre sammen med oss og vise oss veien. Det kan være at du er et av dem.

Hva er oppstigning?
Oppstigning innebærer å bringe ned lys fra kilden gjennom monaden din og inn i cellene i kroppen. Oppstigningen skjer når cellene er så mettet av lys at de ikke lenger kan holde på de guddommelige svingningene og fortsatt være fysiske. Det finnes mange nivåer av oppstigning. Det ypperste nivået er der den fysiske kroppen løser seg opp i lyset, og man tar den med seg inn i de høyere riker. Dette er noe som sjelen sjelden velger. Det skyldes den påvirkningen oppstigningen får på ens kjære, og den frykten som den av og til skaper. De fleste utviklede mennesker velger å dø en naturlig død og stige opp idet de dør. Hvis du dør rett før lysnivået ditt når det som er nødvendig for oppstigning, vil mestere og engler på den andre siden hjelpe deg til å nå den lysgraden som trengs.

Du har bare èn skytsengel som du blir tildelt for hele livet, men du har mange åndelige veiledere. Du tiltrekker deg dem ut fra det nivået lys du stråler ut. Etter hvert som du blir mer opplyst, har du høyere veiledere som arbeider med deg. Til slutt kan du til og med ha en oppsteget mester ved din side.

Erkeengler hjelper oss mer med oppstigningen enn vi kan forestille oss. Skytsengelen din holder en visjon for deg om det høyeste åndelige potensialet du har, mens erkeenglene belyser denne muligheten og åpner høyere dører.

Orber er lyskroppen til vesener fra englenes rike. Ved å la seg avbilde på film gir de deg en enestående anledning til å motta lyset, budskapene, invitasjonene og læren fra dem rett inn i ditt underbevisste sinn. Når du åpner hjertet ditt og hever svingningene dine, kan du også ta bilder av orber. Deretter kan du bidra til å heve andres bevissthet ved å vise frem bildene. Diana og Kathy har hørt av det åndelige hierarkiet at det å arbeide med visse orber er en av de raskeste veiene til oppstigning.