Chakraene

Hva er et chakra?

Chakra betyr hjul eller sirkel på sanskrit, for når de er aktive, ser man dem som runde, snurrende lyskuler. De er åndelige energisentre som tar inn guddommelig lys, absorberer det og stråler det ut i auraen. De filtrerer det også ned til chakraene nedenfor. De virker som ventiler. Forestill deg hvert chakra som en vannlilje eller en prestekrage, der konbladene åpner seg når solen skinner på dem, og lukker seg når lyset blir svakere.

Lys inneholder åndelig kunnskap, så mens kronbladene er åpne, mottar blomsten kosmisk informasjon som den integrerer mens den er lukket. Hvis en knopp er tett lukket, kan ingenting komme inn, og det skjer ingen åndelig vekst. Dette påvirker de andre blomstene i stilken. Hos mennesker er ryggraden den kanalen som energien strømmer gjennom, og som knytter chakraene sammen. Hvis et chakra ikke virker, blir det en blokkering nedenfor det. Dette kan til slutt føre til sykdom.

 

Tredimensjonale chakraer

Tredimensjonale mennesker er slike som tror at makt, trygghet og lykke ligger i eiendelene deres, og som handler ut fra frykt og illusjoner. De har sju chakraer som svinger på en lav frekvens.

 

Firedimensjonale chakraer

Når folk våkner åndelig og begynner å utvikle seg, stiger frekvensen deres, og chakraene blir firedimensjonale. Fargene begynner å bli renere, og de spinner raskere. Det viktigste er at hjertechakraet deres begynner å åpne seg, slik at de søker forsoning og fred. De blir også mer glade i seg selv, slik at de ikke lenger finner seg i å bli behandlet respektløst.

 

Femdimensjonale chakraer

Når du hever frekvensen din til femtedimensjonens nivå, føler du empati for hele menneskeheten og snakker varmt for likhet, rettferdighet og enhet. Du behandler andre slik du kunne ønske å bli behandlet selv. Du godtar at du har skapt ditt eget liv, og at du som en mester har makt til å forandre det. Da blir fargene i chakraene dine rene og klare, og du er rede til å vekke opp de fem chakraene som har ligget i dvale. Du er på vei til å gjenopprette alle dine tolv chakraene.

 

De tolv chakraene er:

 1. Jordstjernechakra
 2. Rotchakra
 3. Harachakra
 4. Navlechakra
 5. Solar Plexus
 6. Hjertechakra
 7. Halschakra
 8. Det tredje øyet
 9. Kronechakra
 10. Kausalchakra
 11. Sjelestjernechakra
 12. Stjerneporten

Under Atlantistiden hadde menneskene svingninger på en femtedimensjons frekvens. De var da fullt opplyste og hadde tolv chakraer i virksomhet. Dette gjorde dem i stand til å ha kontakt med kilden og leve som oppstegne mestere. Av denne grunn glødet de bokstavlig talt av lys og hadde tilgang til fantastiske åndelige og oversanselige evner.

Nå ligger alle disse evnene og kreftene latente i oss. De venter bare på at vi skal vekke til live de fem chakraene som lukket seg da Atlantis gikk til grunne. For første gang siden undergangen har vi nå alle en mulighet til å heve frekvensen vår igjen, åpne de tolv chakraene og få tilgang til vårt fulle guddommelige potensiale. Orbene kan hjelpe oss med dette.

Mer utfyllende om dette kan du lese i boka "Orber" av Diana Cooper og Kathy Crosswell, hvor disse utdragene er hentet.