Kristusbevissthet

Kristusbevissthet blir beskrevet som en gudommelig høyfrekvent bevissthet. Når vi som mennesker velger å ta i bruk denne, vil også det øke vår frekvens.

Jesus kom til jorda for å prøve å innføre kristusbevissthet. Han hadde en veldig høy energi og vibrasjon, og kunne helbrede mange syke mennesker. Han samlet også mange mennesker rundt seg og delte sin visdom med andre.

En opplevelse jeg hadde av Jesus og kristusbevissthet

Jeg var på et kurs i selvutvikling 09.06.2013, hvor vi blant annet skulle jobbe to og to sammen. I denne opplevelsen som jeg vil dele, skulle min partner føre meg opp til mitt åndelige tempel. Jeg lå på gulvet med øynene igjen, mens hun satt ved siden av meg.

I følge henne opplevde hun at hun bar meg til tempelet og la meg på en benk. Det var sterke energier der og hun sa at hårene reiste seg på armene hennes. Hun satte seg på en hylle og betraktet alt derfra hvor hun kunne se ned på meg. Hun beskrev at det var mange lysvesener rundt meg og at de holdt på med en kappe som de tok på meg. Etter en stund førte de meg ut av tempelet, slik at hun kunne føre meg ned igjen.

Selv opplevde jeg at tempelet lignet en gammel kirke. Inni kirken var det mange lysvesener og jeg la meg på en benk midt i rommet. Jeg kjente et sterkt hvitt lys som healet opp kroppen min. Mens jeg lå i dette lyset så jeg plutselig  et lysvesen som sto foran meg og fikk en sterk fornemmelse av at Jesus var tilstede. Jeg så også noe som lignet en kvinneskikkelse i en kappe med hette, og tenkte straks på Jomfru Maria. Jeg kunne ikke se ansiktet inni kappen og ble litt usikker på om det var noen inni den.

Da jeg skulle forlate tempelet, så jeg en krone på hodet mitt og følte at det var skjedd en utvikling jeg ikke helt kan sette ord på. Da jeg var tilbake i kroppen og hadde øynene fortsatt igjen, opplevde jeg plutselig at et kors viste seg foran meg. Jeg fikk en følelse av å kunne velge å ta imot korset, og kjente plutselig gråten presse på. Jeg visste at jeg har hatt sterk tro på korsets beskyttelse i tidligere liv, men også fått erfare at det ikke var til stor hjelp, da jeg som nonne ble slaktet ned sammen med mine medsøstre. Jeg kjente at det har vært en stor motstand i meg, å ha tillit til korset og lyset, men følte at nå var tiden inne til å fjerne disse blokkeringene. Jeg tok imot korset og la det inn i hjertechakraet mitt, og kjente på en stor ydmykhet.

Når jeg i ettertid har fått fordøyd alle opplevelsene fra dette kurset, har jeg skjønt at jeg hver dag på kurset, har jobbet med å åpne opp for kristusbevisstheten og opplevde at Jesus har vært til stede for å hjelpe til. Det har vært en utrolig sterk og forløsende opplevelse.

 

Nå kjenner jeg på et sterkt ønske om å dele denne kjærligheten jeg føler med hele verden og universet.